Львівська залізниця здає в оренду вагони-ресторани



Львівська залізниця здає в оренду вагони-ресторани та вагони-кафе.

Про це кореспонденту „ОстроВ” повідомила працівник прес-центру Львівської залізниці Юлія Грабова.

„До 3 листопада ми приймаємо заявки на конкурс”, — зазначила Юлія Грабова.

Львівська залізниця планує здати в оренду 22 вагони-ресторани та 10 вагонів-кафе, які зараз курсують в складах поїздів на різних напрямках.

На сьогодні харчуванням в поїздах вже зацікавились дві фірми — зі Львова та Києва, однак наразі залізничники їх назви не розголошують. „Для нас краще, щоб всі вагони орендував один учасник конкурсу, бо є напрямки прибутковіші, є менш прибуткові”, —  розповідає Юлія Грабова.

Орендуватимуть вагони терміном на 1 рік на конкурсній основі, відповідно вартість оренди вагонів буде визначена на конкурсі. При цьому початкову вартість оренди в прес-службі не повідомили.  

Львівська залізниця раніше вже спробувала здати в оренду вагони-ресторани, однак безуспішно. „На сьогодні в нас змінені умови конкурсу, знижена вартість”, — зазначає Юлія Грабова.

Вчора, 27 жовтня, Львівська залізниця провела презентацію 1 вагону-ресторану і 1 вагону-кафе для залучення ширшого кола підприємців до участі в конкурсі.

 

 

 




Статьи

Страна
18.05.2024
13:54

Увольнение за "связи" с людьми в оккупации: Зеленский не поддержал идею нардепов

Если раньше о его "связях" с родственниками, которые проживают в оккупации, знали только близкие друзья, то теперь он обязан об этом сообщить своему руководству. В противном случае – его могут уволить.
Луганск
17.05.2024
10:41

«Умные люди хранят свое мнение при себе». Луганский дневник

Если ты живешь по правилам, не пытаясь нарушать их, ты будешь жить нормально. Просто нормально. Может быть, плохо, а может быть, хорошо, но ты будешь жить. Если же ты замахнулся своим маленьким кулачком на систему, ты тоже будешь жить, но жить плохо.
Страна
16.05.2024
14:18

От идей к конкретным проектам: войне не удалось остановить бизнес Днепропетровщины

Прифронтовая Днепропетровская область вошла в тройку лидеров среди регионов по количеству новых бизнесов. За первый квартал 2024 года в области открыто почти 7 тысяч ФЛП. В то же время, за четыре месяца у региона есть экономические потери: здесь...
Все статьи