Львів стане центром ІТ-бізнесу



Львів ввійшов в список 30 кращих міст світу для розвитку аутсорсингу в галузі IT-індустрії, - повідомляє "Zaxid.net".

Поряд з 30-ма іншими містами світу Львів увійшов до переліку найбільш перспективних міст в світі для розвитку аутсорсингу в галузі IT-індустрії. Про це йдеться в дослідження провідної консалтингової компанії KPMG.

В той час як провідні центри з аутсорсингу, такі як Шанхай та Бангалор, перенасичуються, нові центри мають шанс захопити велику частку послуг в галузі IT-аутсорсингу.

"Корпорації мусять знати, на які міста їм орієнтуватись у подальшому. Є багато місць в світі, які є здатними запропонувати відповідні аутсорсингові послуги. Однак, є нюанси, які стосуються навиків робочої сили, нішових спеціалізацій та стимулювання з боку органів влади. Саме ці аспекти дозволили нам виокремити ці 31 міста як зірки майбутнього", - повідомив голова групи IT-консультантів компанії KPMG Едж Зарелла під час щорічного форуму з питань аутсорсингу бізнес-послуг NASSCOM, який відбувся минулого тижня в Індії.

До решти міст, які найшвидше розвиваються як центри IT-аутсорсінгу, дослідження зарахувало 10 міст в Північній та Південній Америці (Буенос-Айрес, Кампінас, Курітіба, Калгарі, Куеретаро, Боіс, Індіанаполіс), 10 міст в азійсько-тихоокеанському регіоні (Брісбен, Чанша, Ганчжоу, Ахмадабад, Джайкур, Нагпур, Пенанг, Давао, Ілойло, Хо-Ші-Мін) та 11 міст в регіоні Європи, Близького Сходу та Африки (Софія, Загреб, Каїр, Порт Луіс, Белфаст, Гданськ, Клуй-Напока, Ростов-на-Дону, Белград, Туніс та Львів).

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи