Логотип Львова як приймаючого міста Євро-2012 презентували сьогодні



Логотип Львова як приймаючого міста Євро-2012 презентували сьогодні, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської міськради.

В рамках відзначення у Львові двох років до початку Євро-2012 було представлено логотип Львова, як міста, що приймає Євро-2012, запущено трамвай з логотипом чемпіонату та відкрито квіткову клумбу у формі логотипу турніру.

«Сьогодні ми продовжуємо ту естафету, яку ми розпочали в Харкові, продовжили вчора в Києві, зараз у Львові, а після цього завершимо в Донецьку. Скоро вже розпочинається чемпіонат світу в ПАР. А після його закінчення всі погляди будуть прикуті до України та Польщі, де пройде фінальна частина ЄВРО 2012… Сьогодні ми представили і символ Львова, який Львів може використовувати відтепер з точки зору промоції прекрасного українського міста», — сказав керівник Місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна» Маркіян Лубківський. 

Участь у сьогоднішніх урочистостях у Львові взяв віце-прем’єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков, голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль, міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк, Львівський міський голова Андрій Садовий, керівник Місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна» Маркіян Лубківський. 




Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи