Кримінальний талант: велосипедист зривав золоті ланцюжки з перехожих у Львові



Львівські правоохоронці затримали велосипедиста-грабіжника, який зривав золоті ланцюжки з перехожих, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.  

Впродовж липня цього року до райвідділів міста звернулось більше п’ятнадцяти жертв грабіжника на велосипеді. Усі розповідали ту саму історію: під’їхав ззаду, зірвав ланцюжок і зник.  

«Він віртуозно володів велосипедом. До своїх жертв під’їжджав ззаду, виривав ланцюжок і тікав. Жертвами віртуоза були, зазвичай, молоді беззахисні жінки. Перелякані жертви не завжди могли описати грабіжника. На жаль і наші громадяни, які неодноразова бачили зловмисника, уникали розмов із міліцією і не хотіли допомагати у розкритті злочинів», — сказав начальник львівської міліції Станіслав Броневицький. 

„Працював” велосипедист у різних районах Львова, тому правоохоронцям важко було вийти на його слід. У місті збільшили кількість нарядів, аби його спіймати. 

Затримали грабіжника на гарячому — він тікав після скоєння червового злочину. Затиснений до будинку двома міліцейськими автівками, грабіжник уже не міг „вислизнути” від міліціонерів.   

Проти зловмисника порушили карну справу, зараз він знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання.  

На лаву підсудних зловмисник потрапить не вперше. Зовсім недавно він вийшов із в’язниці, де відбував покарання за автокрадіжки та грабежі.




Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи