„Карпати” оскаржать рішення ФФУ щодо договірного матчу з „Металістом” в Лозанні



ФК „Карпати” (Львів) збирається оскаржити рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України щодо договірного матчу з ФК „Металіст” (Харків) в Спортивному Арбітражному Суді в Лозанні, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у ФК „Карпати”.   

ФК «Карпати» висловив категоричну незгоду зі змістом Рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України. На думку керівництва клубу, санкції щодо ФК «Карпати», зазначені у рішенні КДК,  позбавлені здорового глузду і принципів справедливості. 

ФК «Карпати» заявив, що звернеться до Апеляційного комітету, а потім львівський клуб готуватиме звернення до Спортивного Арбітражного Суду в Лозанні. 

„ФК «Карпати» запевняє уболівальників у тому, що доведе справу до логічного завершення, наслідком чого стане очищення українського футболу від корупції та її носіїв на чолі з Президентом ФФУ Григорієм Суркісом”, — зазначено у заяві клубу. 

Нагадаємо, що згідно з рішенням КДК ФФУ „Карпати” і „Металіст” оштрафували і позбавили девяти очок, відсторонено від футболу керівництво клубів, зокрема почесного президента ФК „Карпати” Петра Димінського на один рік тощо. 

На початку цього року „Карпати” заявили про підкуп своїх гравців з боку представників „Металіста”. Йшлось про матч 17 квітня 2008 року, в якому  харків’яни перемогли з рахунком 4:0.




Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи