Італійці хочуть започаткувати авіарейс «Тернопіль – Неаполь»



На Тернопільщині побувала делегація департаменту міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО в галузі міжнародних зв’язків та розвитку новітніх технологій. У складі делегації – представники Італії Стефано Брун та Агостіно Орабона, українські колеги, зокрема із Хмельницької та Львівської областей, керівники Кременецького ботанічного саду тощо. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської обласної ради.

Італійці на основі інвестиційної угоди пропонують на базі закладу створити медичний центр щодо профілактики та лікування цукрового діабету. Також вже розроблені проектні пропозиції щодо виробництва лікувальних протидіабетних рослинних засобів на базі Кременецького ботанічного саду.

Це сприятиме розвитку рекреаційних та туристичних  можливостей області. Гості наголосили, що надзвичайно позитивним для розвитку інвестиційної привабливості краю є те, що тернополянам вдалося відновити роботу Тернопільського аеропорту, і висловили свою безпосередню зацікавленість у встановленні авіарейсу «Тернопіль – Неаполь».

Італійські інвестори підкреслили, що у випадку позитивного впровадження нинішніх проектів вони будуть  зацікавлені у продовженні спільної роботи, зокрема у внесенні інвестицій у розвиток зеленого  туризму, до прикладу – будівництво невеличких, проте комфортних готелів європейського типу.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи