Гриценко в Івано-Франківську заявив, що не піде в коаліцію до Тимошенко

Голова парламентського Комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони Анатолій Гриценко пояснив, що він не увійшов до складу коаліції і не в опозиції, - повідомляє "zaxid.net".

«Об’єднана опозиція була утворена тим самим способом, що і коаліція – тушками», – заявив Анатолій Гриценко на прес-конференції в Івано-Франківську 24 березня.

«Тимошенко сама оголосила себе лідером, тоді як лідером не оголошуються. Їх признають», – наголосив Гриценко.

Також Гриценко повідомив про відмову стати прем’єр-міністром в уряді Тимошенко. На його думку «це карикатура, яка немає реальної альтернативи приймати рішення краще, ніж влада».

«Стати учасником карикатурних шоу, за якими мало моралі та відповідальності, зате багато популізму, піару і навіть істерики – не хочу», – зазначив Гриценко. .

За словами Гриценко, «є два законопроекти, які не свідчать, що уряд Тимошенко буде працювати як альтернатива діючій владі». Перший – це про контрактну армію, якої, на переконання Гриценко, не буде. «Ані відповідний Комітет ВР, ані парламент це не підтримають», - стверджує Гриценко.

І другий – це законопроект про збільшення допомоги на дитину удвічі. «Немає коштів, і цього не буде зроблено», - переконаний Гриценко. На його думку, «опозиція має пропонувати лише ті рішення, які б сама реалізувала, будучи при владі. В іншому випадку – це не серйозно і аморально».

Гриценко стверджує, що об’єднати опозицію можуть лише «руйнівні дії влади» - зокрема передача ГТС у чиюсь власність, перебування ЧФ РФ після 2017 року, тиск на підприємництво, махінації з шельфом.

Статьи

Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Все статьи