Голову Львівської ТВК викликали в прокуратуру

Голова Львівської ТВК Ігор Сліпецький сподівається отримати найближчим часом рішення прокуратури на своє звернення щодо погроз з боку представників Партії регіонів, - повідомляє “ ZAXID.NET”.

Як повідомив Ігор Сліпецький 18 листопада, наразі йому невідомо нових фактів щодо розслідування за його зверненням до правоохоронних органів про те, що йому погрожують.

 

Водночас він зазначив, що спілкувався з представниками прокуратури, яка зараз веде цю справу.

«Мене викликали позавчора. Сьогодні приходили – ще раз перевіряли дані мною покази», – сказав Сліпецький.

Він додав, що сподівається, що скоро прокуратура мала б винести своє рішення.

15 листопада керівник ВГЗ ГУ МВС України у Львівській області Денис Харчук повідомив, що справу щодо погроз голові Львівської міської ТВК передано до прокуратури. Натомість у прес-службі прокуратури м. Львова уточнили, що справу передано до Личаківської районної прокуратури.

Нагадаємо, 5 листопада голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький подав заяву у правоохоронні органи про те, що йому і його родині погрожують представники Партії регіонів у зв’язку із виборами.

10 листопада він повідомив, що міліція досі забезпечує йому охорону, але оскільки він був зайнятий виборами, то не знає нічого про новини у справі про погрози, і подальших погроз на його адресу не надходило.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи