Голова львівських нашоукраїнців Луців викликав Табачника на кулачний бій

Голова Львівської міської організації партії «Наша Україна» Олекса Луців викликав міністра освіти Дмитра Табачника на кулачний бій, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської організації НУ.    

Про це йдеться у відкритому листі голови ЛМО НУ Олекси Луціва, адресованому Президентові України Віктору Януковичу, Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову та  Голові ВР України Володимиру Литвину. 

„Маститий українофоб Дмитро Табачник от уже більше року пише антиукраїнські описи в російській пресі. Він відкрито принижує честь та гідність усіх етнічних українців, а особливо він з лютою ненавистю відкликається про галичан, буковинців, волинян та закарпатців. Жителів цих регіонів України він називає «втікачами-прибульцями», — йдеться у листі.  

„Розуміючи, що п. Табачник не зупиниться в своїх нападках на мій український народ, розуміючи, що Табачник на посаді Міністра освіти і науки нівечить дитячі душі школярів та студентів, звертаюсь до Вас, пане Президенте Янукович, пане Прем’єр-міністре Азаров, пане Голово Верховної Ради Литвин, вжити невідкладних заходів з усунення п. Табачника з посади Міністра. В разі не виконання моєї вимоги я публічно викликаю п. Табачника на бій кулаками в спортивній формі і за участі об’єктивних незалежних суддів. Бій повинен тривати за домовленими правилами аж до втрати одним із учасників усіх сил”, — йдеться у листі.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи