Франківчани закликають Луганщину помандрувати землями Чернігівщини, Сумщини та Полтавщини

Табір молодіжної громадської організації «Осмомисли»  скликає друзів  з Луганщини для  тижневої мандрівки землями Чернігівщини, Сумщини та Полтавщини. Про це повідомляє голова молодіжної громадської організації «Осмомисли» Галина Дичковська (м. Івано-Франківськ). 

«Ми скликаємо друзів приєднатися до живого пізнання рідної української землі. Ми гуртуємо однодумців, щоб разом мандрувати шляхами духовного і культурного збагачення. Ми єднаємо людей з різних регіонів України, нагадуючи, що у нас спільна мета і спільне майбутнє. Увага! Акція строго  безалкогольна .З собою обов’язково необхідно мати гарний настрій, бажання співпрацювати і створювати радість.  Для бажаючих взяти участь у подорожі - 2 серпня - зустріч в Київі.  Детальніші умови участі – в координаторів проекту», - розповідає Г.Дичковська.

 

Програмою заплановано відвідання старовинної садиби Розумовських біля Козельця, далі  - у Чернігові - музеїв,  в тому числі, найстаріші собори України П’ятницький та Спасо-Преображенський, запланована зустріч з молоддю міста.

Також заплановано відвідання пам’ятного місця бою під Крутами, старих козацьких столиць Батурина та Глухова, м. Канев на Чернечій горі Про славетні події Хмельниччини допоможе дізнатися історико-культурна скарбниця Переяслава-Хмельницького, терени Трипілля.

Вартість табору – 750 грн.

Передоплата – 200 грн.

Голова МГО «Осмомисли» Галина Дичковська – 8095-105-75-55

Координатори проекту: Половський Володимир – 8050-82-32-926

Шегда Надія – 8097-67-36-807

Басенко Надія – 8098-77-68-953

Контактні e-mail: osmomysly@ukr.net, go_osmomysl@ukr.net, nadia.osm@gmail.com

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи