Фільми про Голодомор транслюватимуть у центрі Івано-Франківська

27 листопада в Івано-Франківську відбуватимуться заходи на відзначення Дня пам’яті жертв голодоморів, який щороку відзначається в Україні кожну четверту суботу листопада. Цього дня в Івано-Франківську вивісять державні прапори з траурними стрічками та встановлять обмеження на проведення розважальних заходів.

Як повідомили кореспондента «ОстроВ» в прес-службі Івано-Франківської міської ради, на світлодіодних екранах, що розташовані на площі Ринок, Вічевому майдані, площі І.Франка впродовж дня транслюватимуться відеофільми «Хлібна гільйотина», «Голод 33-го», «Незнаний голод», відеокліп «Свіча».

27 листопада 2010 року о 16.00 на Вічевому майдані відбудеться віче-реквієм та скорботна хода за маршрутом: Вічевий майдан – вул.Незалежності – Меморіальний сквер.

27 листопада о 16.45 духовенством різних конфесій буде відслужена панахида біля Хреста жертвам репресій, що у Меморіальному сквері.

27 листопада 2010 року о 16.00 усіх мешканців міста запрошуємо приєднатись до загальнонаціональної акції пам’яті «Запали свічку», запаливши і виставивши у вікні свічку на вшанування пам’яті жертв голодоморів.

27 листопада 2010 року о 18.00 в обласному музично-драматичному театрі відбудеться тематична вистава «Ігри імператорів».

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи