Це неправда. У США заявили, що не хочуть від України відмови від повної перемоги над Росією

Адміністрація президента США Джо Байдена жодним чином не прагне, аби Україна змінила свою стратегію з масованого контрнаступу на підготовку до переговорів з Росією щодо припинення війни. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер 3 січня, - передає "Укрінформ".

«Ні, це неправда», - підкреслив речник Держдепу у відповідь на запитання, чи прагнуть Сполучені Штати, щоб Україна змінила свою стратегію та відмовилася від цілі повної перемоги на користь посилення своїх переговорних позицій щодо припинення війни.

Як повідомлялося, минулого тижня видання Politico у розгорнутій публікації написало, що через серйозну загрозу, під якою опинилася подальша допомога США та Європи для України, у Вашингтоні прагнуть змінити стратегію України. Зокрема, зазначалося, що у Байдена нібито хочуть негласно змістити акценти з підтримки цілей Києва щодо повного розгрому РФ на «покращення позицій» України в можливих переговорах із РФ про припинення війни.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті