Близько 360 тис. грн. збитків завдав державі посадовець Львівщини

Органами прокуратури Львівської області скеровано до суду кримінальну справу про обвинувачення посадовця органів місцевого самоврядування та керівника підприємства, які заподіяли шкоду державним інтересам на суму близько 360 тис. грн., - повідомили кореспонденту «ОстроВ» в  прокуратурі Львівської області.

Зокрема, Самбірською міжрайонною прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі, порушеній прокурором Львівської області стосовно голови однієї з сільських рад Самбірського району за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення), та стосовно директора одного з приватних підприємств за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.2 366 КК України (розтрата чужого майна у великих розмірах та службове підроблення).

Так, під час досудового слідства з'ясовано, що обвинуваченні підписали неправдиві акти виконаних робіт щодо реконструкції дитячого садка, із завищеними обсягами та вартістю виконаних будівельних робіт, внаслідок чого з бюджету незаконно перераховано кошти на загальну суму близько 360 тис.грн. На даний час, кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано до суду.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи