65 мільйонів гривень витратять на реконструкцію електромереж Прикарпаття

Реконструкція електричний мереж Івано-Франківська та області обійдеться в 65 мільйонів гривень, - повідомляє прес-служба “Прикарпаття обленерго”.

ВАТ «Прикарпаттяобленерго» продовжує оновлення повітряних і кабельних ліній електропередач та трансформаторних підстанцій. За літні місяці енергетики за допомогою спеціалізованих електромонтажних бригад підрядних організацій здійснили низку таких проектів. Інвестиції, які спрямовуються на оновлення основних фондів, закладаються в Інвестиційній програмі компанії. На 2010 рік інвестиційна складова тарифу компанії складає 65 млн. грн.

До осіннього похолодання завершаться роботи з реконструкції повітряної лінії 10 кВ від підстанції Делятин (3,2 км). Перебудова приєднання ПЛ-10 кВ Делятин була складною не лише через рельєфні умови гірської місцевості (височини та заболочені території), а й через зсуви ґрунту, які сталися тут після сильних опадів. Через це ділянку електролінії монтажники були змушені переносити.

На останньому етапі перебуває реконструкція ПЛ-10 кВ від підстанції Перегінськ. Адже у Рожнятівському районі, де проходить приєднання Ясень, практично завершено перебудову 10 км електролінії.

Зроблено значну частину робіт з модернізації електромереж 0,4-10 кВ у населених пунктах Івано-Франківської області, зокрема: у місті Яремче, селі Слобода Коломийського району, селі Стопчатів Косівського району та інших.

Крім того, триває перебудова кабельних лінії в обласному центрі (від підстанції Загвіздя), якими живиться значна кількість соціально важливих та категорійних споживачів у мікрорайоні Пасічна обласного центру.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи