30 квартирних крадіжок розкрито за тиждень на Прикарпатті

19 квартирних крадіїв опинились за гратами на Прикарпатті, - повідомляє служба громадських зв'язків УМВС.

Упродовж першого тижня серпня служби та підрозділи прикарпатської міліції здійснювали оперативно-профілактичні заходи з попередження квартирних крадіжок з помешкань громадян, а також провели низку акцентованих слідчих дій, спрямованих на розкриття злочинів цієї категорії з числа раніше вчинених.

Цілеспрямована робота дала ефективні результати. Лише за тиждень було розкрито 30 злочинів, пов’язаних з крадіжками з квартир та осель громадян. За скоєння даних кримінальних проявів затримано 19 осіб, трьом з яких вже обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Під час проведення операції “Квартира”, зокрема, затримано особу, яка перебувала в розшуку з 1996 року. Увесь цей час 34-річний житель Рожнятова, котрому інкримінують три крадіжки з будинків односельців, перебував за кордоном. Щойно він в’їхав на територію України, як за ініціативою міліції його затримали прикордонники. Натомість у Верховинсьому районі затримано 28-річного жителя сусіднього Косівського району, котрого обгрунтовано підозрюють у квартирній крадіжці чотирирічної давнини. Затриманому пред’явлено обвинувачення у незаконному проникненні в чуже помешкання і викрадення ювелірних виробів та грошей.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи