120 порушень виявлено на машинобудівних підприємствах Прикарпаття

За результатами перевірки 10 суб’єктів господарювання машинобудівної галузі виявлено понад 120 порушень, - повідомляє "ТРК Вежа".

 

Інспекторами територіального управління Держгірпромнагляду по Івано-Франківській області проведено перевірки 10 суб’єктів господарювання машинобудівної галузі щодо дотримання вимог нормативно-правових актів з промислової безпеки та охорони праці під час холодної обробки металів.
 

За їх результатами виявлено 123 порушення, призупинено експлуатацію 29 одиниць обладнання. До адміністративної відповідальності притягнуто 11 посадових осіб, з них 4 перших керівники.
 

У ВАТ "Меткор" і "Пресмаш", ЕВКП "Модуль", ЗАТ "Барвапромтара, ПП "Водолій-ЯП", "Альянс" та "Інструмент", ДП "МОУ-63 КЗЗ", суб’єктів підприємницької діяльності Терешкун Б.С і Жигун Б.П інструкції з питань охорони праці щодо видів робіт розроблені не в повному обсязі, не обліковуються засоби індивідуального захисту, працівники не забезпечуються ними згідно Типових галузевих норм. На підприємствах пошкоджені підніжні решітки біля верстатів та обладнання, немає захисних екранів заточних верстатів, а на вертикально-фрезерних-захисних ширм, повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду в Івано-Франківській області.

Статьи

Донбасс
12.05.2024
20:47

"Наша молодежь в большинстве своем не имеет ориентиров и лишена духовного иммунитета". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса активно освещали многочисленные торжества и праздники, которые щедро выпали на первую декаду мая. Местные пропагандисты изо всех сил пытались убедить своих читателей и зрителей, что аннексированные...
Мир
11.05.2024
10:03

"Будущее украинского Донбасса выглядит все более мрачным". Западные медиа об Украине

...Китайцы, вероятно, решили, что угрозы Байдена были блефом. В марте 2023 года Си посетил Кремль, вызывающе демонстрируя солидарность с Путиным. Это оказалось переломным моментом в войне Москвы, фактически превратив конфликт в опосредованную войну...
Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Все статьи