ЗСУ відбили за добу 18 ворожих атак на Лиманському напрямку - Генштаб

Українські військові відбили 18 атак противника на Лиманському напрямку, 13 – на Бахмутському, загалом протягом доби на фронті зафіксовано 84 бойові зіткнення. Про це повідомляє у вечірньому зведенні Генштаб ЗСУ 24 квітня. 

"На Лиманському напрямку Силами оборони відбито 18 атак у районах Серебрянського лісництва, Невського Луганської області; Тернів та Торського Донецької області. На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 13 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Виїмка, Іванівське, Кліщіївка Донецької області" , - йдеться у зведенні.

Також ЗСУ відбили 15 атак на Авдіївському напрямку в районах населених пунктів Очеретине, Новокалинове, Бердичі, та Нетайлове Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався витіснити українські підрозділи з рубежів.

На Куп'янському напрямку українські захисники відбили 1 атаку поблизу населеного пункту Берестове Харківської області.

У свою чергу противник 16 разів намагався прорвати оборону на Новопавлівському напрямку біля Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, Урожайного Донецької області. 

Також ворог за підтримки авіації атакував позиції ЗСУ на Оріхівському напрямку неподалік Старомайорського Донецької області. 

Ще одну безуспішну атаку окупанти здійснили в районі Кринків на Херсонському напрямку. 

Як повідомлялося, США вже передали Україні далекобійні ATACMS у складі попереднього пакета допомоги

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті