ЗСУ стримують наступ росіян біля Авдіївки та Лимана і відбили всі атаки в районі Мар'їнки

Сили оборони України протягом доби відбили всі атаки російських окупантів на чотирьох ділянках фронту на Донбасі та продовжують наступ на Мелітопольському і Бердянському напрямках. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у зведенні вранці 11 липня.

Зокрема, на сході ворог і надалі зосереджує основні зусилля на, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 29 бойових зіткнень.

Так, на Лиманському напрямку росіяни вели безуспішні наступальні дії в районі Веселого Донецької області. На Бахмутському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії наші захисники успішно відбили атаки противника в районі населеного пункту Григорівка та східніше Оріхово-Василівки. 

Сили оборони на Авдіївському напрямку продовжували стримувати наступ російських військ в районах Авдіївки, Первомайського та Невельського, а на Мар’їнському напрямку наші захисники відбили усі атаки в районах населених пунктів Побєда, Новомихайлівка та Мар’їнка. 

Водночас ЗСУ продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті