ЗСУ на Таврійському напрямку знешкодили понад 5 рот окупантів і 46 одиниць техніки - Тарнавський

Українські військові на Таврійському напрямку протягом доби знищили або поранили понад п'ять рот окупантів. Про це 20 червня в Telegram повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Сили оборони просуваються на Таврійському напрямку. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби виконали 1487 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога вбитими і пораненими склали понад п'ять рот", - заявив генерал.

Також під час боїв ЗСУ знищили або пошкодили 46 одиниць військової техніки окупантів. Зокрема, підтверджено ураження 13 танків, семи БМП і БТР, а також чотирьох гаубиць "Мста-С", гаубиці "Мста-Б", двох протитанкових гаубиць МТ-12 "Рапіра" і важкої вогнеметної системи "Солнцепек".

Крім цього вдалося знищити безпілотники "Supercam" і "Shahed-136", один зенітно-ракетний комплекс "Бук" і РЛС "Зоопарк". Також на цьому напрямку вдалося знищити п'ять польових складів боєприпасів ворога.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ за добу знищили понад тисячу окупантів, вертоліт і багато іншої російської військової техніки.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті