Зросла кількість жертв удару по школі у Ромнах: рятувальники деблокували тіла директора, його заступника, секретаря й бібліотекаря

Кількість жертв російського удару по школі у Ромнах зросла до 4 осіб, повідомив очільник МВС України Ігор Клименко у своєму Телеграм-каналі 23 серпня.

"Рятувальники ДСНС деблокували тіла директора школи, заступника директора, секретаря та бібліотекаря, – сказано в повідомленні. – Операція з розбору завалів завершена".

Зазначається, що також поранення отримали 4 місцевих мешканців, які в момент прильоту проходили повз навчальний заклад.

"На фото серед руїн школи – вцілілий вхід до укриття. На жаль, люди не спустилися під час тривоги в безпечне місце" – пише Клименко.

Раніше повідомлялось, що на Сумщині через російський удар по школі загинули двоє вчителів, ще двох шукають під завалами.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті