Мешканці окупованих територій відмовляються від "евакуації" до РФ

Все більше мешканців тимчасово окупованих територій не хочуть "евакуйовуватися" на територію РФ. Про це повідомляє Центр Національного спротиву.

"Завдяки роботі підпілля, яке розповсюджує інформацію щодо депортації нашого населення до рф, все більше людей розуміють справжні наміри окупантів. Неодноразово Центр національного спротиву пояснював, що жодної евакуації не відбувається. А росіяни вивозять українців на території рф, які за останні десятиліття активно заселяють народи Кавказу. Відтак кремлю необхідно збалансувати демографічну ситуацію в регіоні. Адже в кремлі не відкидають сценарію активних визвольних рухів народів, що населяють рф", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що так звана евакуація не відбувається добровільно. Фактично росіяни спершу створюють гуманітарну кризу на ТОТ, а потім змушує людей покидати Україну. 

"Та після розголосу інформації про реальні дії росіян – люди все більше починають чинити спротив депортації та відмовляються виїжджати з ТОТ", - повідомляє Центр Національного спротиву.

Зокрема, окупанти провалили "евакуацію" на лівому березі Херсонщини, з якої активно вивозять своїх колаборантів та працівників російських держорганів, які незаконно перебувають там у відрядження.

Як повідомлялося раніше, російськи окупанти в тимчасово окупованій Макіївці Донецької області роздають повістки в черзі за водою.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті