Жителі Курська тікають від БПЛА і скаржаться на пошкодження майна. У Воронежі тривога

Російський Курськ перебуває під обстрілом безпілотниками ввечері 2 квітня, жителі міста розбігаються з вулиць. Про це повідомили губернатор області Роман Старовойт у Телеграм і міноборони РФ, місцеві Телеграм-канали розмістили відповідні відео.

"Атмосфера під час атаки БПЛА в Курську", - йдеться у підписі до одного з відео, де люди біжать.

"До ЄДДС (єдина чергова диспетчерська служба. - "ОстроВ") Курська надходять звернення мешканців про пошкодження майна уламками українських БПЛА", - пишуть офіційні місцеві ЗМІ.

Старовойт повідомив про збиття чотирьох БПЛА над Курськом за період з 21:00 до 22:00 за Київським часом.

"Близько 20.30 мск припинено спробу київського режиму здійснити терористичні атаки по об'єктах на території Російської Федерації із застосуванням БПЛА літакового типу. Черговими засобами ППО один український безпілотний літальний апарат знищено над територією Бєлгородської області та чотири БПЛА знищено над територією Курської області", - пише міноборони РФ.

Одночасно про небезпеку атаки БПЛА повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

"На території Воронезької області оголошується небезпека атаки БПЛА. ...Будьте готові швидко перейти в кімнату без вікон, а якщо ви на вулиці - в будівлю, парковку, підземний перехід", - написав Гусєв о 21:48.

Раніше повідомлялося, що росія зміцнює кордони в Бєлгородській, Курській і Брянській областях.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті