Жінок-підприємиць Луганщини, які релокували бізнес або планують його відновити, запрошують на форум (форма для реєстрації)

Жінки-підприємиці з Луганської області можуть в онлай і офлайн форматах взяти участь у форумі "Всупереч війні. Жіноча сила Луганщини", який відбудеться у Києві 5 - 6 квітня. Про це повідомив сайт "Громадський простір" 4 квітня.

"Запрошуємо жінок-підприємиць Луганщини, які перемістили свій бізнес або планують відновитися, на форум “Всупереч війні. Жіноча сила Луганщини”. Подія відбудеться у місті Київ 5-6 квітня 2024 року. Ключові теми форуму: підприємництво, лідерство, відновлення та можливості в умовах війни. Два дні натхненної співпраці у колі однодумців створять вплив на розвиток та нові можливості для вашого бізнесу", - сказано в повідомленні

Зазначається, що форум у Києві об’єднає жінок Луганщини з різних галузей, містечок та селищ та створить можливості для нових знайомств, обміну досвідом. Учасниці заходу отримають корисні поради від досвідчених спікерів на тему підпримницької стратегії, маркетингу та продажів, грантові можливості, а також про існуючи програми фінансування. 

Одна з цілей заходу - сформувати спільноту жінок Луганщини "Всупереч" для спільного реагування на виклики та взаємопідтримки.

"Форум "Всупереч війні. Жіноча сила Луганщини" має на меті об’єднати жінок, надати їм підтримку та інструменти для розвитку бізнесу навіть у важкі часи війни. ...Може допомогти жінкам просунути свій бізнес, знайти нових клієнтів та партнерів", - йдеться в повідомленні.

Для участі треба зареєструватися за посиланням.

"Участь у події є безкоштовною. Програма оновлюється. Детальна інформація про місце події буде надіслана зареєстрованим учасникам за день до форуму. Передбачено гібридний формат (офлайн та онлайн)", - зазначають організатори заходу.

У випадку запитань, пропозицій щодо співпраці можна звертатись на електронну пошту [email protected] або телефонуйте за номером +38 073 634 86 17.

Ініціатором та організатором Форуму "Всупереч війні. Жіноча сила Луганщини" є громадська організація "Фундація Зростай", яка була зареєстрована 28 жовтня 2022 року для надання підтримки жінкам і дітям Луганщини, які вимушено залишили свої домівки через російську агресію у 2022 році. Проєкт впроваджується за підтримки Центру Міжнародного Приватного Підприємництва (СIPE).

Раніше "ОстроВ" писав про досвід переселенок з Луганської області, які почали заробляти в новій для себе ніші на новому місці.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті