Зеленський зустрівся із Макроном та Шольцем у Парижі

Президент України Володимир Зеленський в ході офіційного візиту до Парижу зустрівся із президентом Франції Емануелем Макроном та канцлером Німеччини Олафом Шольцем. Про це повідомляє агентство "France 24".

"Президент Франції Еммануель Макрон вітає президента України Володимира Зеленського та канцлера Німеччини Олафа Шольца на робочій вечері в Єлисейському палаці в середу ввечері. Візит українського лідера до Парижа відбувся через кілька годин після його виступу на спільному засіданні британського парламенту в Лондоні, де він подякував британському народу за підтримку з «першого дня» вторгнення росії", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Зеленський у британському парламенті заявив, що росія програє у війні проти України. 

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті