Зеленський заявив, що путін не зупиниться, доки не програє у війні

Російський диктатор путін не зупиниться, доки не програє в війні проти України. Про це заявив в інтерв'ю FOX News президент України Володимир Зеленський, повідомляє "Інтерфакс-Україна"..

"Ви пам'ятаєте, що ми заморозили конфлікт, коли вони окупували Крим. У нас був документ у Нормандському форматі, Німеччина, Франція, Росія Україна про припинення вогню. Це було те, що, як наразі багато хто говорить, нам зараз потрібно", - сказав він.

"Путін ніколи не зупиниться, доки він не програє в цій війні. Не буде жодних нових заморожених конфліктів, ми в це не віримо", - сказав президент України.

Зеленський нагадав, що "ми підготували документ на основі Формули миру, на основі пропозицій інших країн, і в нас є цей справді документ, ми зможемо шукати дипломатичний формат, як розмовляти з представниками росії, якими вони не були б".

Нагадаємо, у Кремлі визнали, що путін не ображається на "божевільного сучого сина" на свою адресу

Як повідомлялося, Байден назвав дві найбільші проблеми для людства: "божевільного сучого сина" путіна й значну загрозу зміни клімату. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті