Зеленський вніс до Верховної Ради кандидатуру Малюка на посаду голови СБУ

Президент України Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду подання щодо призначення на посаду голови СБУ Василя Малюка. Картка проєкту ухвали 6 лютого з'явилася на сайті парламенту.

На цей час саме Малюк виконує обов'язки голови спецслужби. Зеленський пропонує затвердити його на цій посаді на постійній основі.

Зазначимо, що 18 липня президент призначив Василя Малюка в.о. керівника СБУ. Це сталося після того, як глава держави вніс до парламенту проєкт постанови про звільнення Баканова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін призначив нового в.о. голови Держмитниці.

Статті

Світ
16.04.2024
09:07

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті