Зеленський увів до складу РНБО голову СБУ Малюка та міністра МВС Клименка

Президент України Володимир Зеленський увів до складу Ради національної безпеки та оборони голову Служби безпеки України Василя Малюка та голову Національної поліції України Ігоря Клименка. Відповідний указ №73/2023 оприлюднено на сайті глави держави 11 лютого.

"Ввести до персонального складу Ради національної безпеки та оборони України Клименка Ігоря Володимировича – Міністра внутрішніх справ;… затвердити у персональному складі Ради національної безпеки та оборони України Малюка Василя Васильовича – Голову Служби безпеки України", – сказано в документі.

Згідно з цим указом, зі складу РНБО виведено колишнього голову Національної поліції Дениса Монастирського, який загинув під час катастрофи у Броварах.

Раніше повідомлялось, що Зеленський розповів про "значні результати" СБУ, ДБР та Офісу генпрокурора у боротьбі з ворогами України.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті