Зеленський увів до складу РНБО голову СБУ Малюка та міністра МВС Клименка

Президент України Володимир Зеленський увів до складу Ради національної безпеки та оборони голову Служби безпеки України Василя Малюка та голову Національної поліції України Ігоря Клименка. Відповідний указ №73/2023 оприлюднено на сайті глави держави 11 лютого.

"Ввести до персонального складу Ради національної безпеки та оборони України Клименка Ігоря Володимировича – Міністра внутрішніх справ;… затвердити у персональному складі Ради національної безпеки та оборони України Малюка Василя Васильовича – Голову Служби безпеки України", – сказано в документі.

Згідно з цим указом, зі складу РНБО виведено колишнього голову Національної поліції Дениса Монастирського, який загинув під час катастрофи у Броварах.

Раніше повідомлялось, що Зеленський розповів про "значні результати" СБУ, ДБР та Офісу генпрокурора у боротьбі з ворогами України.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті