Зеленський щодо слабкості санкцій проти РФ: В кожній російській ракеті є критичні компоненти із західних країн

Президент України Володимир Зеленський висловив невдоволення процесами запровадження санкцій проти росії під час свого виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі 16 січня. Про це йдеться в запису його виступу, розміщеному у Facebook.

"Багато санкційних кроків затримувались на місяці, а може навіть на роки, тому що вони стикались із обуренням чи погрозами з Росії. Але жодна з цих погроз не справдилась, кожне обурення виявилось лише блефом. Як можна бути задоволеними санкціями проти Росії чи експортними обмеженнями, якщо вони навіть не блокують виробництво ракет? В кожній російській ракеті є критичні компоненти із західних країн. Дюжини компонентів у кожній ракеті! І це факт", - сказав Зеленський.

У той же час Зеленський подякував за уже зроблену роботу та введені санкційні обмеження та зауважив, що їх дотримання на всі 100 відсотків буде нагородою для всіх.

Раніше повідомлялось, що Президент України Володимир Зеленський в Давосі обговорив "багато важливих питань" з Генсеком НАТО

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті