Зеленський: "Російська система війни має вразливості, а Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі"

Президент україни Володимир Зеленський заявив, що російська система війни має вразливості, а Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі. Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні 16 березня.

"Обовʼязково будуть Росії відповіді й у суто військовому плані. Цими тижнями багато хто вже побачив, що російська система війни має вразливості і що ми можемо досягти цих її вразливостей своєю зброєю. Я дякую Збройним Силам України, Службі безпеки України, Головному управлінню розвідки за нову українську далекобійність. Звичайно, дякую нашому оборонно-промисловому комплексу - всім, хто працює заради української сили, бо це дійсно українська далекобійність - те, що можуть наші власні дрони. Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі", - сказав Зеленський.

Він нагадав, що сьогодні збільшилася кількість загиблих після удару по Одесі - це 21 людина.

Крім того, Заланський повілормив, що детально обговорив з Головкомом Сирським оперативну ситуацію - наявні можливості й загрози.

Раніше повідомлялось, що Зеленський розповів Шольцу про потреби ЗСУ в бронетехніці, артилерії та ППО.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті