Зеленський провів у Запоріжжі нараду з військовими щодо оборони та посилення укріплень "від Авдіївки до Волині"

Президент Володимир Зеленський під час візиту у Запоріжжя 30 листопада провів наради з військовими щодо ситуації з обороною та укріплення фортифікаційних споруд на основних напрямках фронту. Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні до українців.

"Щойно провів у Запоріжжі дві важливі наради. Оперативну – з військовими, з генералами Тарнавським, Москальовим, Литвиновим та всіма, хто відповідає за оборону тут, саме на Запоріжжі. Друга нарада – фактично загальнодержавна – щодо фортифікації", - сказав Зеленський. 

За його словами, мова йде про посилення укріплень на Авдіївському, Мар’їнському та інших напрямках на Донеччині, а також на Харківщині, Сумщині, і Чернігівщині, Київщині, Рівненщині, Волині та півдні Херсонщини.

Ще однією темою наради стало будівництво укриттів у школах, зокрема, у Запоріжжі та області, щоб діти могли навчатися у змішаному форматі, включно з навчанням офлайн.

Як повідомлялося, Зеленський відвідав метрошколу в Харкові та поспілкувався з учнями.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті