Зеленський провів селектор із військовими: працюємо над підвищенням ефективності застосування дронів FPV

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 20 грудня, провів селектор із військовими.  Про це він заявив у вечірньому зверненні.

"Ранок – селектор. Військові – доповідь про ситуацію на фронті. Внутрішня ситуація – безпека, доповідь від правоохоронців, ліквідація наслідків російського обстрілу Херсона – жорсткий обстріл. Відповімо ворогу. Доповідь ГУР – плани окупантів, наша протидія. Доповідь Служби зовнішньої розвідки України – тенденції найближчого часу, важливі наші операції, які ми готуємо. Окрема розмова щодо дронів – те, що на складах, і те, що потрібно на передовій. Логістика буде швидшою. Працюємо і над тим, щоб ефективність застосування дронів, зокрема FPV, стала вищою на всіх напрямках. Це очевидний пріоритет держави і цілком конкретний спосіб берегти життя наших воїнів". - сказав президент.

Зеленський повідомив, що також провів наради з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем і міністром оборони Рустемом Умєровим.

"Дуже важливе питання комунікації щодо війни, нашої оборони, загалом фронту. Доступ на фронт журналістів. Зміни підготовлені - інформації про фронт має бути більше. Вдячний усім, хто розуміє важливість цього і допомагає тримати нашу оборону, наші оборонні потреби у фокусі уваги у світі", - сказав президент.

Також він провів нараду з міністром стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним. Він координує роботу всієї команди, яка займається системою укриттів, їхньою готовністю. За словами президента, за грудень хороші результати.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті