Зеленський поїхав у Дніпро проводити засідання Ставки і розповів, скільки областей у нього "на особливому контролі"

Президент України Володимир Зеленський провів у четвер виїзне засідання Ставки верховного головнокомандувача в Дніпрі. Про це він повідомив у Телеграм 27 липня. 

"Розпочали робочий день у Дніпрі. Виїзна Ставка в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія", - повідомив президент.

За його словами, учасники розглянули ситуацію на фронті, перебіг наступальних і оборонних дій ЗСУ, забезпечення військ боєприпасами.

"Доповіді головкома Залужного, командувачів Тарнавського та Сирського. Дані розвідки - Буданов. Доповіді заступника міністра оборони Замлинського та командувача сил логістики Гуляка", - написав він.

Крім того, було розглянуто результативність використання наявних систем ППО та посилення повітряного щита з урахуванням майбутніх надходжень. "(Відзвітував - ІФ-У) командувач Повітряних сил Олещук", - написав Зеленський.

Глава держави також повідомив про завершення всеохопної перевірки військкоматів.

"Одинадцять областей - на особливому контролі", - наголосив президент.

Як повідомлялося, у Верховній Раді ухвалили закон про спрощення процедури банкрутства під час воєнного стану. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті