Зеленський: Наступний рік стане часом багатьох глобальних рішень, і Україні потрібно уміти вплинути на них

Наступний рік стане часом багатьох глобальних рішень, і Україні потрібно уміти вплинути на них й уміти досягти своїх цілей. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньом відеозверненні 30 грудня, говорячи про підсумкову Ставку верховного головнокомандувача. 

"Ставка - особлива, підсумкова за рік. І про рік наступний. Те, що було зроблено цьогоріч. І те, що буде потрібно зробити наступного року. Була доповідь Головкома, Генштабу. Також представлений план наших дій на 24-й. Була доповідь розвідки - ГУР та зовнішньої розвідки. Про те, до чого окупанти готуються. Та загалом про ситуацію - про загальні військово-політичні очікування та можливі події в світі. Попри все, що буде відбуватись в інших країнах, попри будь-які політичні зміни та настрої, нам потрібен достатній потенціал, щоб робити своє. Щоб досягти своїх цілей", - сказав Зеленський.

Він підкреслив, що наступний рік стане часом багатьох рішень - глобальних рішень. 

"І Україні потрібно уміти вплинути на них – уміти досягти своїх цілей. Будемо боротись за наш вплив, за справедливість для України, і я вдячний усім лідерам, які допомагають, які з нами від 24 лютого і будуть з нами у 24-му році", - сказав Президент України.

Раніше повідомлялось, що Зеленський провів підсумкову Ставку.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті