Зеленський позбавив Коломойського українського громадянства - нардеп Юрчишин

Бізнесмена Ігоря Коломойського позбавлено українського громадянства. Таку заявку зробив народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Юрчишин в інтерв'ю Олені Требушиній на YouTube-каналі "Є питання".

За його словами, представник Офісу президента Олексій Дніпров підтвердив йому факт позбавлення Коломойського українського громадянства.

"Це не перший указ, який позбавляє українських громадян громадянства України за наявності подвійного громадянства. Процедури як такої в принципі не існує, але є чітке положення законодавства, що якщо людина має друге громадянство, то добровільно відмовилась від українського і не може бути громадянином України… Про Коломойського я не питав, мене цікавила дещо інша історія", - розповів Юрчишин. 

Нардеп зізнався, що його цікавила інформація, чи можуть продовжувати бути народними депутатами Вадим Рабінович та Ігор Васильковський.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський назвав позбавлення Генадія Корбана українського громадянства законним

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті