"Зараз не час для ухвалення подібних рішень": міністр оборони Німеччини про вступ України до НАТО

Рішення про вступ України до НАТО може бути ухвалено тільки після закінчення війни, розв'язаної Росією проти України. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус в ефірі німецького суспільно-правового каналу ZDF, пише "Deutsche Welle" 21 квітня.

"Зараз не час для ухвалення подібних рішень", – сказав Пісторіус, водночас підкресливши, що "для Києва двері до Північноатлантичного альянсу прочинилися".

За його словами, спочатку необхідно відбити напад РФ, і тільки потім "у новий час треба добре продумати цей крок", "...з холодною головою і гарячим серцем, а не навпаки".

Раніше повідомлялося, що Зеленський обговорив із Генсеком НАТО "чотири основні питання".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті