Запрацювала міжнародна платформа для допомоги українським переселенцям

Українсько-британська IT-ініціатива Project Ukraine запустила міжнародну платформу Find Refuge для підтримки українців, які потерпають від війни. Про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграм.

"Українсько-британська IT-ініціатива Project Ukraine запустила міжнародну платформу Find Refuge для підтримки українців, які потерпають від війни. На сайті можна надати й отримати консультації з правових питань, допомогу під час пошуку житла, поради для працевлаштування, у сфері медицини чи освіти тощо", - йдеться у повідомленні.

Щоб отримати допомогу, потрібно зареєструватися на сайті та заповнити цю онлайн-форму. Далі запит потрапить до волонтера, який зможе розв'язати питання.

Якщо ви маєте знання та досвід у певній сфері, то можете стати волонтером. Для цього також необхідно зареєструватися. Наразі проєкт фокусується саме на ВПО та шукачах притулку. Але з часом планує розширити діяльність, щоб допомогу могли отримати всі, хто її потребує.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті