Залужний зустрівся з колегами з Об’єднаних сил НАТО, Великої Британії та Польщі. Обговорили військову допомогу

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний 7 березня зустрівся з колегами з Об’єднаних ЗС НАТО, Великої Британії та Польщі, а також з командувачем Групи сприяння безпеці України. Про це Залужний повідомив у своєму Телеграм-каналі.

"Сьогодні провів дуже важливу зустріч для України, – написав Залужний. –  Був радий бачити своїх друзів-колег: верховного головнокомандувача Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі – Командувача ЗС США в Європі генерала СВ ЗС США Крістофера Каволі; начальника Штабу оборони Великої Британії адмірала сера Тоні Радакіна; начальника Генерального штабу Збройних Сил Республіки Польща генерала Раймунда Анджейчака; командувача Групи сприяння безпеці України генерал-лейтенанта Антоніо А. Агуто".

Залужний зауважив, що першочергово поінформував про ситуацію на полі бою. Найбільш детально зупинився на Східному напрямку, зокрема, щодо перебігу подій у Бахмуті.

"Не менш ретельно обговорили постачання військової допомоги – озброєння та боєприпасів, – підкреслив Залужний. – Питання посилення протиповітряної оборони, надання далекобійної зброї залишаються надважливими".

Зазначається, що учасники зустрічі продовжили діалог стосовно підготовки українських військових, домовилися і надалі спільно працювати у цих та інших важливих напрямах.

Раніше повідомлялось, що Залужний зустрівся в Україні з начальником Штабу оборони ЗС Канади: обговорили постачання озброєння та боєприпасів.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті