Залужний особисто прокоментував виявлення в його кабінеті прослушки

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний прокоментував виявлення прослуховування у своєму кабінеті та заявив, що це сталося "в одному з місць, де він працює". Про це він повідомив у коментарі РБК-Україна.

За його словами, прослуховування знайшли у приміщенні, де він мав працювати 18 грудня — учора під час перевірки там знайшли пристрій.

Він наголосив, що цей кабінет не був постійним місцем його роботи.

"У мене є кілька місць, де я працюю. І ось в одному з них це сталося. Я там давненько вже не був. Але ми перевірили та знайшли прослуховування", – заявив воєначальник.

Залужний також сказав, що прослуховування знайшли не лише у нього.

"У будівлі Генштабу ми вже давно не працюємо, сприймаю це як війну. Слідство доведе. Кабінет готувався під мою зустріч. Не думаю, що там могли озвучуватись якісь державні таємниці", — наголосив головком.

Нагадаємо, напередодні Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті