Загиблого біля Роботиного командира протитанкового відділення Андрія Махортова з Луганщини поховали в Одеській області

На Запорізькому напрямку загинув український військовий з Луганщини, командир протитанкового відділення Андрій Махортов, його поховали в Одеській області. Про це повідомила Гірська МВА на своїй сторінці у Facebook 13 вересня.

"Під час виконання бойового 26 серпня завдання загинув мешканець Гірської громади Андрій Юрійович Махортов, – сказано в повідомленні. – Поховали Героя 10 вересня в с. Ново-Миколаївка Вилківської територіальної громади Одеської області".

Зазначається, що Андрій народився 14 березня 1988 року у місті Золоте. Ароживав та працював у місті Гірське. Після початку повномасштабного вторгнення проходив службу на посаді командира протитанкового відділення взводу вогневої підтримки аеромобільної роти аеромобільного батальйону. 26 серпня цього року, героїчно захищаючі рідну землю на Запорізькому напрямку в районі села Роботино Пологівського району, потрапивши під мінометний обстріл, отримав травми, несумісні з життям.

Раніше повідомлялось, що загинув військовий і волонтер з Рубіжного Віталій Доброжан – за 15 кілометрів від рідного міста.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті