За перший тиждень обов'язкової евакуації з Донеччини вдалося вивезти понад 2 тисячі людей

За перші 7 днів обов'язкової евакуації цивільного населення з Донеччини вдался вивезти понад 2 тисяч людей. Про це повідомляє Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України в Telegram 6 серпня.

"Розпочалась обов’язкова евакуація цивільного населення з Донеччини, оголошена Урядом. За перший тиждень евакуйовано понад 2 тис. громадян, серед яких жінки, діти, літні та маломобільні люди. Дехто з громадян евакуюється навіть зі своїми домашніми улюбленцями. Нагадаємо, Координаційний штаб по евакуації з Донеччини очолює віцепрем’єр Ірина Верещук", - зазначають у міністерстві.

Як повідомлялся, уряд України запровадив обов’язкову евакуацію мешканців неокупованих районів Донецької області перед початком опалювального сезону. Посадовці застерігали, що на територіях бойових дій найімовірніше не буде опалювання, газу й електрики.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті