За минулий рік понад 11 млн українців отримали допомогу від міжнародних гуманітарних організацій - Мінреінтеграції

За минулий рік понад 11 мільйонів українців отримали допомогу від міжнародних гуманітарних організацій. Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Такі підсумки роботи гуманітарної спільноти в Україні оприлюднено на сайті Офісу ООН з координації гуманітарних питань (OCHA).

За його даними, протягом 2023 року грошову допомогу отримали майже 3,7 мільйона українців. Понад 4,1 мільйона – продовольчу.

2,4 мільйона наших співгромадян були забезпечені всім, що необхідно для проходження зимового періоду. Ще для 7,5 мільйонів гуманітарні оператори передали медичну допомогу та ліки.

Різні види соціально-правових і юридичних послуг протягом минулого року отримали 2,1 мільйона осіб.

Нещодавно у Женеві Організація Об’єднаних Націй представила План гуманітарного реагування по Україні на 2024 рік. Він передбачає фінансування на суму 3,1 мільярда доларів США і має на меті допомогти 8,5 мільйонам українців.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті