За добу ворог випустив по населеним пунктам Херсонщини понад 300 снарядів

За минулу добу російські окупанти здійснили 62 обстріли населених пунктів Херсонщини, випустивши 318 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. Про це вранці 9 грудня повідомляє Херсонська ОВА.

"По місту Херсон ворог випустив 41 снаряд. Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області, будівлю об'єкту критичної інфраструктури у Херсоні", - йдеться у повідомленні.

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у Телеграм додав, що за минулу добу російські війська 21 раз обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади, використавши для цього 81 снаряд.

"Ураження зафіксовані в Херсоні, Придніпровському, Садовому та Антонівці", - повідомив Мрочко.

Він нагадав, що 8 грудня внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади жінка зазнала поранень середнього ступеня тяжкості. Постраждалій надана медична допомога.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті