За добу окупанти завдали понад 400 ударів по 9 населених пунктах Запоріжжя: зруйноване житло та об'єкти інфраструктури

За добу окупанти завдали понад 400 ударів по 9 населених пунктах Запоріжжя: зруйноване житло та об'єкти інфраструктури. Про це вранці 1 квітня повідомляє Запорізька ОВА.

"418 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби. 4 авіаційні удари військовослужбовці рф здійснили по Гуляйполю, Малій Токмачці, Малинівці та Роботиному. 95 БПЛА атакували Запоріжжя, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку та Новояковлівку. 15 РСЗВ-обстрілів прийшлися по Гуляйполю, Оріхову, Малій Токмачці, Роботиному та Малинівці. 304 артудари завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Роботиного, Новоандріївки, Малинівки та Левадного", - йдеться у повідомленні.

"54-річний чоловік травмований внаслідок обстрілу військами рф Пологівського району. Надійшло 8 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури", - констатували в ОВА.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті