За добу через російські обстріли Донеччини двоє людей загинули, пошкоджено 32 житлових будинки, школа, дитсадок, магазини

За добу через російські обстріли Донеччини двоє людей загинули, пошкоджено 32 житлових будинки, школа, дитсадок, магазини. Про це повідомляє поліція регіону.

"Поліція зафіксувала 1536 влучань ворога по області, з них 18 – по житловим кварталам. Під ударом опинилися 11 населених пунктів: міста Гірник, Красногорівка, Торецьк, селища Желанне, Очеретине, села Веселий Гай, Ганнівка, Максимівка, Максимільянівка, Миколаївка, Новобахмутівка. Пошкоджено 36 цивільних об’єктів – 32 житлових будинки, школа, дитсадок, магазини. Дві керовані авіабомби «КАБ-500» росія скинула на Максимівку – вбила двох мешканців, пошкодила 10 приватних осель. Ще один «КАБ-500» окупанти спрямували на Гірник. Двоє цивільних осіб дістали поранення. Руйнувань зазнали 11 багатоквартирних будинків, 2 магазини, 2 заклади освіти", - повідомляє поліція.

"Торецьк армія рф накрила з артилерії, постраждали 6 приватних будинків. Крім того, у ніч на сьогодні, близько 3:00, російські терористи вдарили двома ракетами по Селидовому. Пошкоджено щонайменше 11 будинків (8 багатоквартирних і 3 приватних), адмінбудівлю, магазин, гараж, три цивільних авто. Інформації про постраждалих на цей час не надходило", - йдеться у повідомленні.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті