З початку лютого ЗСУ знищили 15 російських військових літаків - Зеленський

ЗСУ за останній тиждень знищили сім російських військових літаків. Ці цифри озвучив президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні.

Загалом від початку лютого армія країни-агресора втратила вже 15 військових літаків, - розповів він.

"І що більше буде наших можливостей збивати російську авіацію, що далі на нашій окупованій території ми знищуватимемо російську логістику, то більше українських життів буде врятовано. Ця війна має стати безнадійною саме для Росії, саме для терористів. І вони мають максимально відчути, що є сила, яка знищує тих, хто хоче знищувати життя. Ми здатні це забезпечити. Кожен із партнерів знає, що необхідно", - додав президент.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті