Через російський обстріл у Бахмуті сталася масштабна пожежа в багатоповерхівці на 135 кв. метрах(ВІДЕО, ФОТО)

Внаслідок ворожих обстрілів у Бахмуті сталася пожежа 10 балконів та частково квартир між 1 та 2 під’їздами в 5-поверховому житловому будинку. Про це повідомляє ДСНС у Донецькій області 1 листопада.

"...рятувальники Бахмутського гарнізону прибули на виклик про пожежу в м. Бахмут. На місці події встановлено, що внаслідок ворожого обстрілу відбулась пожежа 10 балконів та частково квартир між 1 та 2 під’їздами в 5-поверховому житловому будинку", - йдеться у повідомленні.

Пожежу локалізовано о 16:47 на площі 135 кв. м.

Через загрозу життю та здоров'ю особового складу внаслідок загострення бойових дій у безпосередній близькості до місця пожежі, залучені сили і засоби повернулись до постійного місця дислокації.

Крім цього, об 11:27 31 жовтня рятувальники Торецького гарнізону ліквідували пожежу літньої кухні на території приватного домоволодіння на площі 30 кв. м, яка виникла внаслідок обстрілу.

В обох випадках інформація про загиблих та постраждалих до Головного управління не надходила.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті