З окупованої частини Запоріжжя не випускають чоловіків - вимагають військовий квиток

На блок-пості у Василівці Запорізької області російські військові не випускають в сторону Запоріжжя чоловіків, у яких або немає військового квитка. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Телеграм.

"Рашисти готують повномасштабну мобілізацію наших чоловіків до армії рф. Вже протягом 2-х днів на блок-пості у Василівці росвійськові не випускають в сторону Запоріжжя чоловіків, у яких або немає військового квитка, або є військовий квиток, який підтверджує придатність до служби", - повідомив Федоров.

Також за його словами, окупанти призначили «наглядача» над тюрмами тимчасово окупованих територій Запорізької області.

"Завдання рашистів - завербувати ув’язнених до військових угрупувань рфії. Зрозуміло, що ворог збирається використовувати наших чоловіків в якості гарматного м’яса на першій лінії фронту", - зазначив він.

Мер Мелітополя нагадав, що є 2 альтернативні шляхи евакуації - в сторону Грузії та європейських країн через Бердянськ-Маріуполь-Новоазовськ або через Крим.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті