Єрмак оприлюднив кадри перших хвилин після удару російської ракети по Львову. Відомо про 4 загиблих та 34 постраждалих

Голова Офісу президента Андрій Єрмак оприлюднив  у Телеграм перші кадри після удару російської ракети по цивільним у Львові і повідомив про 4 загиблих та 34 постраждалих. 

"Одразу після удару російської ракети по цивільним у Львові… Станом на зараз відомо про 4 загиблих та 34 постраждалих у Львові", - написав Єрмак. 

Цю інформацію підтвердив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

"Підтвердили загибель чотирьох людей. На момент влучання усі вони перебували в будинку. Співчуття рідним. Постраждали 34 людини", - написав Козицький у Телеграм.

За його словами, через атаку в місті пошкоджено біля 30 будинків і понад 50 автомобілів. Окрім цього, уламки ворожих ракет упали в одному із сіл Львівського району біля будівлі Народного дому, також є руйнування в приватному господарстві в одному із сіл Золочівського району, попередньо постраждалих немає.

Нагадаємо, російські війська в ніч на 6 липня завдали ракетного удару по Львову, убивши і поранивши мирних жителів. Українській ППО  вдалось знищити лише 7 із 10 крилатих ракет.

Як повідомлялося, Зеленський показав наслідки нічного удару росіян по Львову. 

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті