Якщо РФ не виграє війну проти України, вона застосує ядерну зброю – у Кремлі підтвердили погрози Медведєва

Якщо РФ не виграє війну проти України, вона застосує ядерну зброю. Про це написав екс-президент Росії Дмитро Медведєв у себе в телеграмі, коментуючи можливі поставки Україні нових систем озброєння.

"Завтра на натовській базі Рамштайн великі воєначальники обговорюватимуть нову тактику і стратегію, а також постачання в Україну нового важкого озброєння та ударних систем. І це одразу після форуму в Давосі, де недорозвинені політичні тусовщики як мантру повторювали: "Щоб досягти миру, Росія має програти", - нагадав він.

Медведєв у традиційно хамській формі заявив на адресу світових лідерів, що "жоден з убогих не спадає на думку зробити наступний з цього елементарний висновок: програш ядерної держави у звичайній війні може спровокувати початок війни ядерної".

"Ядерні держави не програвали великих конфліктів, від яких залежить їхня доля", - відкрито пригрозив екс-президент країни-агресора застосувати ядерну зброю у разі нездатності ЗС РФ здобути перемогу у війні проти України.

Прес-секретар путіна Дмитро Пєсков, коментуючи войовничі заяви Медведєва, повністю погодився з ним. "Це йде у повній відповідності до нашої ядерної доктрини. Читайте ядерну доктрину, жодних протиріч там немає", - підтримав він російського політика-яструба.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті