Якщо РФ не виграє війну проти України, вона застосує ядерну зброю – у Кремлі підтвердили погрози Медведєва

Якщо РФ не виграє війну проти України, вона застосує ядерну зброю. Про це написав екс-президент Росії Дмитро Медведєв у себе в телеграмі, коментуючи можливі поставки Україні нових систем озброєння.

"Завтра на натовській базі Рамштайн великі воєначальники обговорюватимуть нову тактику і стратегію, а також постачання в Україну нового важкого озброєння та ударних систем. І це одразу після форуму в Давосі, де недорозвинені політичні тусовщики як мантру повторювали: "Щоб досягти миру, Росія має програти", - нагадав він.

Медведєв у традиційно хамській формі заявив на адресу світових лідерів, що "жоден з убогих не спадає на думку зробити наступний з цього елементарний висновок: програш ядерної держави у звичайній війні може спровокувати початок війни ядерної".

"Ядерні держави не програвали великих конфліктів, від яких залежить їхня доля", - відкрито пригрозив екс-президент країни-агресора застосувати ядерну зброю у разі нездатності ЗС РФ здобути перемогу у війні проти України.

Прес-секретар путіна Дмитро Пєсков, коментуючи войовничі заяви Медведєва, повністю погодився з ним. "Це йде у повній відповідності до нашої ядерної доктрини. Читайте ядерну доктрину, жодних протиріч там немає", - підтримав він російського політика-яструба.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті